Få hjälp med byggprojektet

Hejsan svejsan bloggen! Dagen går mot sitt slut och så börjar även min energinivå göra, det är riktigt segt nu och frågan är om det inte blir en liten tupplur när jag kommer hem. Det gäller att vila upp sig nu innan nästa vecka drar igång, då lär det inte finnas någon tid över till vilostunder. Idag ska jag prata lite om det här med bygg, dels för att det just är ett byggprojekt som jag tänkte dra igång med nästa vecka men sen har jag också märkt att bygg har varit ett populärt samtalsämne här på bloggen. Så jag känner att det passar väldigt bra med ett inlägg om bygg nu. Min ambition har alltid varit att renovera hela huset jag bor i och även fast jag har kommit en bit på vägen så är det fortfarande en hel del kvar innan jag är nöjd. För något år sedan så renoverade jag badrummet, men nu är det alltså dags att ta fram lite andra verktyg. En öppen planlösning är någonting som jag har märkt blivit väldigt populärt och desto mer bilder jag kollar på hem med öppen planlösning, så blir jag också lockad att själv slå ut väggen mellan köket och vardagsrummet. Det är ingenting jag kommer klara av att göra själv, men jag har lyckats utesluta att det inte är en bärande vägg så det är fullt möjligt. Jag ska innan veckan är slut ringa ett byggföretag i Gävle som ska komma hit och hjälpa mig med väggen. Sen får vi se om jag passar på att få hjälp med något annat i huset medans jag ändå har snickare hemma, det hade varit bra att fixa lite med uterummet och altanen men det känns lite som att den säsongen är förbi. Nu ska jag runda av här och röra mig hemåt, ha det gott!