Händig golvläggare fixar nytt golv i vardagsrummet

Hejsan på er denna molniga fredag

Här i Skara är det i alla fall inget vidare sommarväder just idag, men det ska väl säkert vända snart. Tur att renoveringen vi gör inte är beroende av vädret, vi har nämligen en golvläggare hemma som gör om golvet i vardagsrummet. När vi flyttade in så var det ett ganska slitet golv men man såg att det nog hade potential att rustas upp. Men tyvärr var det för illa åtgånget på sina ställen så då valde vi att anlita en golvläggare att lägga nytt istället.

Huset vi köpt har en massa charm men också en hel del renoveringsbehov. Där emot har vi kollat så det finns ingen fukt eller mögel någonstans så det är inget som är brådskande på det sättet eller farligt att bo i. En del saker gör vi själva och har tänkt också att ta hjälp av min far som är väldigt händig och duktig, dessutom tycker han det är roligt att hjälpa till. Men vissa saker anlitar vi hantverkare för om det är något stort, tungt eller utanför vår kompetens. Man vill ju utmana sig lite lagom men man ska ju heller inte vara dumsnål så att det blir att man ändå måste ta dit en professionell hantverkare för att det inte blev bra eller inte höll.

Jag tror att vår golvläggare skulle bli klar idag så det ska bli spännande att se och väldigt skönt om vi kan ägna helgen till att ställa i ordning och fixa fint. Har ni något roligt att se fram emot? För vår del blir det nog som sagt mestadels hemmafixande men det är något jag trivs väldigt bra med. Nu får jag önska er en fortsatt fin fredag och en underbar helg, oavsett om ni är lediga om ni jobbar eller om ni är en av de som gått på semester.