Vi behövde en snickare

Hallå alla mina följare och hoppas att det jag ska ta upp i dag kan vara till hjälp. För det är så att jag behövde en snickare och det är inte alltid lätt att hitta någon som är duktig, snabb och pålitlig. Men detta var inte fallet när jag fick tag i en för att få hjälp med förbättringar hemma, jag ska berätta vad det är jag har fått hjälp med. 

Dels var det köket som behövde renoveras och så var det inte en dag för tidigt att byta ut trappan som går upp till andra våning, den var sliten och ful. Men för att börja med köket, vi har drömt om ett kök i en helt annan stil och så har vi tyckt att det kök vi har är för litet. Så vi ville ha hjälp att dels slå ut en vägg och dels att riva ut allt det gamla och sätta in nytt. Det var också ett fönster som behövde sättas in för att få in mer ljus. Vi ville också ha snygga luckor och snygga vitvaror, så snickaren som kom in och hjälpte oss med allting gjorde ett fantastiskt jobb. Han var snabb, effektiv och precis vad vi behövde, så jag kan varmt rekommendera er att ni hör av er till detta företag och de erbjuder sina tjänster här i Haninge men även i omnejderna. 

Nu till trappan, det gamla trappan var i furu, sådan trappor som var populära på 70-talet. Praktisk kanske men gud så ful! Det var dags att bara slänga ut den även om min fru tyckte att vi kunde renovera den. Men här fick jag min vilja igenom. Vi fick snygga trappräcken i stål och snygga vitmålade trästegar, det är så mycket snyggare och mer inbjudande. Vi vill gärna ge dagens ros till denne snickare!